Parametry dostarczanej wody |
Badania fizyczno - chemiczne |
- Mętność - 2 mg/l
- Barwa - 1 mg/l
- Zapach - Z 1 R
- Odczyn - 7,3 ph
- Twardość ogólna - 261,52 mg CaCO3/1
- Żelazo ogólne - 0,24 mg/1 Fe
- Chlorki - 2,40 mg/1 Cl
- Amoniak - 0,15 mg/1 N
- Azotany - 0,02 mg/1 N
- Utlenialność - 1,00 mg/1 O2
|
Badania bakteriologiczne |
- Ogólna liczba koloni w 1 ml wody na agarze
po 72 godz. w temp. 20oC - 15
- Ogólna liczba koloni w 1 ml wody na agarze
po 24 godz. w temp. 37oC - 1
- Miano coli - 0
- Miano coli typu fekalnego - 0
Ze względu na dobra jakość wydobywanej wody, nie podlega ona procesom uzdatniania i w naturalnym składzie mineralnym dostarczana jest do odbiorców i do produkcji żywności
|
Parametry ścieków oczyszczonych |
|